Bilten vesti

Upišite se na naše bilten vesti.
Primajte na

Kooperacija

Kooperacija

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

U okviru „Vulin-comerc“-a su veoma značajni kooperativni odnosi sa brojnim poljoprivrednim proizvođačima, koji osim što u silose isporučuju i čuvaju svoje proizvode, tu obezbeđuju i neophodne repromaterijale u vidu mineralnog đubriva, sortnog semena i zaštitnih sredstava potrebnih za proizvodnju pšenice, kukuruza, soje i suncokreta. „Vulin-comerc“ finansira proizvodnju kooperanata putem pariteta tj. robne razmene i putem odložene prodaje, zavisno od potreba i mogućnosti samih kooperanata. Na raspolaganju su kompleksna osnovna đubriva, azotna đubriva, sortno seme pšenice, hibridno seme kukuruza domaćih i stranih semenskih kuća, kvalitetno seme uljnih kultura, kao i  sredstva za hemijsku zaštitu useva od korova, bolesti i štetočina.
Kooperacija je zastupljena i Pećincima, Rumi i Kuzminu, sa stručnim kadrovima koji su, osim za ugovaranje, na raspolaganju kooperantima i za savete i preporuke.
U okviru „Vulin-comerc“-a postoji i Stručna služba zaštite bilja čija je uloga savetodavna kada su kooperanski odnosi u pitanju.
„Vulin-comerc“ se bavi otkupom zrnastih roba, tako da kooperanti mogu da po najpovoljnijim uslovima prodaju svoje proizvode, kako u vreme žetve, tako i kasnije u periodu čuvanja robe i to bez troškova lagera.
rukovanje
rukovanje

Vulin-comerc

Copyright 2008-2010 by Vulin-Comerc. All Rights Reserved.